Zapraszamy na Sylwestra w stylu Old Money, pełnego subtelnego luksusu i wyrafinowanych przyjemności.
Inspirowane smakami Europy – przystawka, zupa, danie główne i deser, o których opowie nasz Szef Kuchni. Do tego paring wyselekcjonowanych win w towarzystwie sommeliera.
Hey now!
Rostbef
ponzu / salsa sweet chilli / seler naciowy / dziki ryż
lub
Tataki z arbuza (wege)
ponzu / salsa sweet chilli / seler naciowy / dziki ryż
Napoleon
Zupa rakowa
raki / koper włoski / creme fraiche / wędzona ikra
lub
Krem z buraka (wege)
kozi ser / siemię lniane / oliwa pomarańczowa
Żelazna Dama
Supreme z kurczaka kukurydzianego
gratin ziemniaczane / sos truflowy / mini kukurydza
lub
Wegański „łosoś”
cieciorka / sos szafranowy / pomidor confit
Dance Makabre
Kokosowa Panna Cotta
biszkopt kakaowy / coulise malina
Giełda Sylwestrowa – rywalizujcie o tytuł najlepszego Maklera wieczoru i wygrywajcie nagrody! Stare filmy – poczujcie magię Casablanki i Śniadania u Tiffany’ego. Poker i cygara – klimat pełen klasy i elegancji.
Przygotujcie swoje kreacje w stylu Old Money i świętujcie z nami tę jedyną w swoim rodzaju noc.